Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

"Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΑΤΥΡΟΣ" (Τώρα και ...Οικονομολόγος !...).

Όταν εκτός των άλλων, καβαλάς και το …καλάμι, τότε είναι μοιραίο να καταλήγεις σε συμπεριφορές περίεργες, έως σχιζοφρενικές, μιας και το …ύψος ζαλίζει, ερεθίζει μεν, αλλά και αποβλακώνει. Στον καλαμοβάμονα όλα τα καταπιεσμένα και εν πολλοίς ανώμαλα απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια !
Ο «εθνικός μας σάτυρος» τόδε διαμορφωτής της κοινής γνώμης, τόδε εκφραστής της κάθαρσης, τόδε ειδήμονας και διάνοια, σε όλα ! Τώρα το βλέπει και οικονομολόγος και αποφαίνεται για την πορεία της Οικονομίας : «πάει για φούντο» !...
Τάχα περιγελούμε τις πρακτικές όσων κάνουν αναλήψεις και σεντουκοποίηση των καταθέσεών τους, απ΄ την άλλη, όμως, με τον πούστικο τρόπο μας, τους επιβραβεύουμε και προτρέπουμε και τους υπόλοιπους να τους μιμηθούν !

Κάνοντας αποσπασματική και αυθαίρετη καταγραφή δημοσιευμάτων ή βίντεο, που δείχνουν άσχημα γεγονότα ή εξελίξεις, (τα περισσότερα κατασκευασμένα ρεπορτάζ των διαπλεκόμενων καναλιών), τα δείχνουμε όλα μαύρα, στραγγαλίζουμε κάθε πιθανότητα και ελπίδα για μια καλύτερη πορεία των πραγμάτων, στην ουσία έχουμε περάσει το μήνυμα «τι περιμένεις κι εσύ, πάρε τα λεφτά σου απ΄ τις τράπεζες !...», και στο τέλος, έτσι για το ξεκάρφωμα, πετάμε κι ένα σατυρικό «μα καλά τι κάνεις μωρέ ; ΄Οπου και να τα πας δεν τα γλυτώνεις !...».
 
Καπάκι ο χιουμοριστικός, τάχα, αντιπερισπασμός με την Πόπη ή την ΄Αντζελα κι όλα έχουν συντελεστεί : όλα πάνε σκατά, τίποτα δεν λειτουργεί, τίποτα δεν αξίζει, η οικονομία βουλιάζει, η ακρίβεια καλπάζει, οι μισθοί μειώνονται, εκτός… Εκτός από το μισθό του «εθνικού μας σάτυρου» ! Αλήθεια θα μας πει, κάποτε, πόσα παίρνει από τους νταβατζήδες των καναλιών ;
πηγη: http://logoplokies.blogspot.com/2010/06/blog-post_16.html

 
Bookmark and Share