Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

ΜΑΤΩΣΑΜΕ.....................


Ματώσαμε, τις καρδιές μας, ανήμερα Aγίας Eιρήνης της μεγαλομάρτυρος, με τον απρόσμενο και άδικο χαμό της Αγγελικής, τηςΠαρασκευής, και τουΕπαμεινώνδα, υπαλλήλων στο υποκατάστημα τηςMARFIN ΒΑΝΚ στην Σταδίου. Τρία νέα παιδιά των 1.000€ με... 
όνειρα, σπουδές, πτυχία, με λαχτάρα να γίνουν πρότυποι οικογενειάρχες, πνίγηκαν και χάθηκαν σε λίγα λεπτά μέσα σε μαύρους καπνούς και επίγειες αναθυμιάσεις μίσους .
Ματώσαμε από τα σκληρά μέτρα δημοσιονομικής διαχείρισης, που είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε με αταλάντευτη απόφαση της ΕΕ και ΔΝΤ από πράξεις και παραλείψεις κακής οικονομικής διαχείρισης πολιτικών μας για τις οποίες ούτε καν φταίξαμε. Πάνω και σε πλάτες χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.
Ματώσαμε από το αλαλούμ γνωμών και απόψεων κάθε αφελούς και βαλτού πολιτικού υποκριτή. Πολύ ανησυχία και πανικός. Χωρίς καθόλου έστω για λίγη αισιοδοξία. Με ένα λαό μπερδεμένο μέσα σε μαύρες σκέψεις. Με ένα πρωθυπουργό να προσπαθεί με αγωνία να πείσει ότι μπορούμε να κάνουμε την στροφή, για δούμε ένα καλύτερο μέλλον. Λίγοι οι άξιοι και απλοί οι πολιτικοί αναλυτές. 
Ματώσαμε στα μάτια μας, από έκπληξη μαζί με όλη την Ευρώπη που είδε έντρομη την μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου, και την διαμαρτυρία για το τι καλείται να πληρώσει για να σταθεί στα πόδια της η πατρίδα. Γιατί η θεωρία το ντόμινου είναι αμείλικτη όταν ξεκινήσει να εξελίσσεται.
Ματώσαμε στο μυαλό, βλέποντας τον τουρίστα της Ραφήνας, όπως πετυχημένα τον ανέφερε ο δημοσιογράφος Αντ. Καρκαγιάννης να καταψηφίζει χαμογελώντας ότι μέτρα πρότεινε πριν τις εκλογές να εφαρμόσει για να σωθεί η χώρα!!!!
Ματώσαμε από πίκρα και αγανάκτηση, που εξ αιτίας της κας Μέρκελ, θα δανειστούμε μεν, αλλά οι κερδοσκόποι θα γεμίσουν τις αχόρταγες τσέπες τους με ευρώ από ακατάσχετη κερδοσκοπία .
Ματώσαμε από πόνο, ακούγοντας από έγκριτους Γερμανούς βουλευτές όπως τον κόκκινο Φον Μπέντιτ που φώναζε στην καγκελάριο του γιατί να κάνει τέτοια μεταχείριση στην Ελλάδα. Τον Ευρωπαίο Ζακ Ντελόρ που αναρωτιέται στους ευρωπαίους εταίρους γιατί και ηθελημένα η γηραιά ήπειρος καθυστέρησε τόσο πολύ να βοηθήσει την χώρα μας.
Ματώσαμε από ανυπομονησία ότι μας κοροϊδεύουν, με την εκκρεμούσα ατιμωρησία των υπευθύνων πολιτικών για το σημερινό κατάντημα που κυκλοφορούν αμέριμνα ανάμεσα μας, προκαλώντας την μήνιν του κοσμάκη για την προσβολή του κοινού αισθήματος.
Ματώσαμε τέλος από τα κακά μαντάτα στον τουρισμό λόγω ακυρώσεων επίσκεψης ξένων τουριστών και συνεδρίων στην Αθήνα στον τόπο αυτό, όλες οι συμπεριφορές και διεκδικήσεις έχουν δύο μόνο απόλυτα χρώματα. Το μαύρο και το άσπρο.

ΠΗΓΗ:Γράφει ο Νίκος Σάνσηςhttp://fimotro.blogspot.com/2010/05/blog-post_2057.html

 
Bookmark and Share