Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

Ο Bob Dylan στην Αθήνα στις 29 Μαϊου για μια μοναδική συναυλία.

















Οι φήμες τον ήθελαν «σίγουρο» όμως το μέγεθος του ονόματος Bob Dylan μας έκανε δύσπιστους μέχρι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Όμως η τελευταία ενημέρωση του προγράμματος συναυλιών στο επίσημο site του σπουδαίου Αμερικάνου τραγουδοποιού δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Ο Bob Dylan θα εμφανιστεί στο Terravibe, στη Μαλακάσα, το Σάββατο 29 Μαϊου. Και ως γνωστόν, το μάνατζμεντ του Dylan δεν ανεβάζει συναυλία, αν δεν έχει ήδη κλειστεί η συμφωνία (παρότι η εν Ελλάδι διοργανώτρια Didi Music τηρεί σιγή ιχθύος).

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την εμφάνισή του στον Λυκαβηττό, ο Αμερικανός τροβαδούρος θα επιστρέψει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Never Ending Tour». Στη συναυλία θα ακούσουμε ιστορικά τραγούδια του, όπως το «Like a Rolling Stone» ή το «The Times They Are a-Changin'», αλλά και τα καινούργια του, όπως το «Beyond Here Lies Nothin'». Η ημερομηνία για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ο Bob Dylan διανύει το 68ο έτος της ηλικίας του, αλλά και μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση. Ο περσινός του δίσκος, το «Together Through Life», πέρα από την αγάπη του για την παράδοση των μπλουζ, έδειξε ότι δεν έχει χάσει το ταλέντο να γράφει ροκ τραγούδια χωρίς πολλά στολίδια και με διεισδυτικούς στίχους. Πρόκειται για τον 33ο δίσκο του, που τον οδηγεί στην φετινή παγκόσμια περιοδεία για να παίξει τα blues με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Άλλωστε την τελευταία δεκαετία ο κόσμος μοιάζει να ανακαλύπτει ξανά αυτόν τον ξεχωριστό καλλιτέχνη. Από την έκδοση της αυτοβιογραφίας του, όπου μιλάει ξεκάθαρα για τη δουλειά του και για την πορεία του και για τη σχέση του με τα κινήματα της εποχής του, μέχρι τη συγκλονιστική ταινία «Ι'm Not There», του Todd Haynes, που αποκάλυπτε τα πολλά πρόσωπα του Dylan, δημιουργήθηκε ένα νέο κοινό, που ακούει τα νέα του τραγούδια και ψάχνει τα παλιά.

πηγη:http://www.e-radio.gr/blog/post.el.asp?uid=1318




 
Bookmark and Share