Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

Μωροί και τυφλοί, ανόητοι...................




















Μωροί και τυφλοί, ανόητοι και στραβοί. Φτιάξατε ένα μουσείο κόσμημα, φτιάξατε ένα μουσείο που διαφημίζει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της και το γκρεμίσατε σε λίγα λεπτά. Μωροί – Βλάκες – Ανόητοι – Κακοήθεις

Αρνηθήκατε την είσοδο σε έναν άνθρωπο που είναι τυφλός και συνοδεύεται από ένα σκύλο.

Άνθρωποι του πολιτισμού σου λέει. Χαχαχαχα. Τραγικά ανθρωπάρια. Δεν ξέρω τι είναι πιο απολίτιστο. Η παρουσία ενός σκύλου οδηγού τυφλών στο μουσείο ή η δική σας παρουσία. Η δική σας σίγουρα. Η δική σας κύριε, τρομάρα σου, Παντερμαλή.

Η παρουσία σας εκεί, μετά από αυτή την απαγόρευση εισόδου, προσβάλει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.

Φτιάξαμε και online καμπάνια http://www.bringthemback.org/ για να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. bringthemback my ass. Γιατί να τα γυρίσουν πίσω; Για να τα βάλουμε σε ένα μουσείο που θα το διαχειρίζονται μωροί και τυφλοί; Γιατί η επισκέπτης δεν ήταν τυφλή, εσείς είστε.

Να μην επιστρέψουν τα μάρμαρα. Να μείνουν εκεί. Στο Βρετανικό μουσείο. Να τα βλέπουν όλοι εκτός από εσάς. Να τα βλέπουν όσοι αγαπούν τον πολιτισμό και σέβονται τους ανθρώπους .

Μπορεί κάποιος να αντιδρούσε, να δημιουργούνταν πανικός και να έπεφτε ένα βάθρο με κάποιο έκθεμα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…

Αν είχαν ζωή τα εκθέματα θα σε πλάκωναν στο ξύλο ανόητε.

πηγη:http://www.e-cannibals.gr/blog/?p=2413&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+SykofantisBastoyniPodcast+(Εξομολογήσεις+Κανιβάλων)

 
Bookmark and Share