Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

«Καλλικράτης» με (διε)φθαρμένα υλικά

Στο ίδιο έργο («Καποδίστριας») θεατές.

Το χωροταξικό θα πυροδοτήσει και πάλι το φυτίλι των τοπικών «εμφυλίων» και των αντιδράσεων εν όψει του νέου αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας. Ούτε οι πόροι, ούτε οι αρμοδιότητες, ούτε ο αναπτυξιακός ρόλος των νέων δήμων πονοκεφαλιάζουν τους νυν δημοτικούς άρχοντες. Ο καυμός τους είναι πως θα ικανοποιηθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες τους, τουτέστιν πως θα διατηρήσουν τα κεκτημένα και φυσικά την …επαφή με τα δημοτικά ταμεία.

Στην Πάτρα, πληροφορούμεθα ότι, ο Γ. Ζαφειρόπουλος, επίλεκτο μέλος του …φουριστάν, ταμίας του δήμου και …υπόδειγμα μωροφιλοδοξίας πρωτοστατεί σε κίνηση φιλοτομαριστών δημοτικών συμβούλων για την κατάργηση της διάταξης, που προβλέπει την εκλογή των συμβούλων μόνο από το εκλογικό σώμα των διαμερισμάτων.

Πάντως, αν ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, πριν την εφαρμογή του «Καλλικράτη», δηλαδή τώρα, είχε την τόλμη και το κουράγιο να διενεργήσει εξονυχιστικό έλεγχο των δαπανών και του μικρότερου καποδιστριακού δήμου, τότε θα καθάριζε η «κόπρος του Αυγείου» και η τοπική αυτοδιοίκηση στη χώρα μας όντως θα γύριζε σελίδα.

Δεν φτιάχνεις καινούργιο σπίτι με (διε)φθαρμένα υλικά!...

 
Bookmark and Share