Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

Μπουλκουμέ – Σουσέλ – Λαρυγγοτό …



























Έχει πονέσει η ψυχούλα μου αυτό το «βαθύ λαρύγγι» ( καμία σχέση με το βαθύ ΠΑΣΟΚ φαντάζομαι ) το οποίο κελάηδησε λέει και τα σπρέντς πήραν την ανηφόρα και τώρα δεν τα σταματάει τίποτις.

Και το έχει πονέσει γιατί δεν μπορείς να περιγράφεις αυτή την καταστροφή με ένα απλό προσδιορισμό: «βαθύ λαρύγγι». Για μερικούς αυτό δεν γίνεται απολύτως κατανοητό. Για όσους παρεπιδημούν εις τους χώρους του αγοραίου έρωτος ( γιατί τι άλλο από πήδημα είναι η αγορά των spreads) η περιγραφή «βαθύ λαρύγγι» δεν λέει τίποτα.

Κάποτε που υπήρχαν ακόμη σοσιαλιστικές αξίες και ιδανικά , πριν οι τραπεζίτες, τα γκόλντεν μπόυς, οι χρηματιστές κι άλλοι ελευθερίων ηθών επαγγελματίες εκχυδαΐσουν τα πάντα , ακόμη και στα μπορντέλλα υπήρχε μία αξιοπρέπεια στον τρόπο με τον οποίο η τσατσά παρουσίαζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες.

Έλεγε δηλαδή «Σουσέλ, μπουλκουμέ, με ή χωρίς διείσδυση, πρωκτικό και με ή χωρίς Ελεύθερα πιασίματα ». Για να καταλαβαινόμαστε.

Γιατί αν δεν έλεγε ελεύθερα πιασίματα κινδύνευες ανα πάσα στιγμή αν άπλωνες τα κουλά σου να πιάσεις τσιτσί θα βρισκόσουν αυτόματα με μαυρισμένο μάτι ή σπασμένο κεφάλι.

Να είσαι δηλαδή ποτάνα ( έτσι το έλεγε η κυρά Νίτσα η Καλαματιανή με «ο» κι όχι «ου» ) αλλά να έχεις αξιοπρέπεια.

Μεγάλο πράγμα η αξιοπρέπεια και στο μπορντέλλο αλλά και στην οικονομία. Η κυρα Νίτσα ήθελε ο πελάτης ιδανικά να τελειώσει έχοντας κάνει ένα ποσοστό από αυτά που υποσχόταν το ερωτικό πρόγραμμα που διαφήμιζε στον προθάλαμο. Αυτό είναι το spread του μπορντέλλου. Το ίδιο πράγμα θέλουν κι οι αγορές.

Για αυτό ρωτώ, το σχέδιο διάσωσης από την Ε.Ε. της Ελληνικής οικονομίας για το οποίο πανηγυρίζαμε στις αρχές της μεγάλης εβδομάδας έχει σχέση με το σημερινό άνοιγμα των spreads; Όχι.
Ο υποψιασμένος πελάτης γνωρίζει πως έτσι συμβαίνει στα μπορντέλλα και δεν διαμαρτύρεται απλά δεν ξαναπάει. Σταματάει να πληρώνει για ερωτικές υπηρεσίες που δεν απολαμβάνει.

Οι τακτικοί θαμώνες σε αυτά τα μαγαζά γνωρίζουν και ρωτούν: «τσιμπουκάκι κάνει η κοπέλα;» Αν δεν κάνει τότε κάνουν στάση …πληρωμών।


ΠΗΓΗ: SykoFantiS Bastoyni Podcast

 
Bookmark and Share