Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ???????????


* Ο κ. Στρατής Στρατήγης, πρώην βουλευτής της Ν.Δ., φιλοβασιλικός και υβριστής του ΓΑΠ, τοποθετήθηκε πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ; Δεν θα βρίσκετε τη ψήφο μας σε λίγο!...

** Τι θα μας πει τώρα ο Ξυνίδης? Πάλι εμείς οι συνδικαλιστές του φταίμε?
Πως γίνεται ένα μέλος του Δ.Σ. Iνστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής & εκεί δηλαδή όπου γαλουχούνται οι δεξιοί να προορίζεται για πρόεδρος οργανισμού και συγκεκριμένα για την Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης?
Όπου έχουμε το εξής φαινόμενο! Φεύγει ένα μέλος Δ.Σ. του ινστιτούτου Καραμανλής που τον τοποθέτησε η Ν.Δ. ο κ Αλιβιζάτος και έρχεται το άλλο μέλος του ιδίου Δ.Σ. και τον τοποθετεί το ΠΑΣΟΚ!!! Και γαμώ την αλλαγή!!!!!
Λέμε τώρα αν ο πρώτος έκανε παρανομίες , λέμε αν, θα έρθει ο συνάδελφός του στο ίδιο Δ.Σ. στο think tank της Ν.Δ. δηλαδή, ο δεύτερος θα τον βάλει φυλακή?
Ο συγκεκριμένος είναι πρώην βουλευτής της Δεξιάς...


Ο κ. Στρατής Στρατήγης.
Αυτό δεν θα ήταν κακό αν ασπαζόταν την ιδεολογία και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, επειδή όμως τον συγκεκριμένο τον έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει σε σημαντικότατη θέση , πριν μερικά χρόνια ,όπου κατά γενική ομολογία απέτυχε και τον διώξαμε τότε κακήν κακώς , μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο ,να τον ρωτήσει αν παραμένει φιλοβασιλικός?
Γνωρίζουν οι κατοικούντες στην Ιπποκράτους και αλλού ότι ο συγκεκριμένος ,πολύ πρόσφατα τα έχωνε κανονικά στον Παπανδρέου με επιστολή του σε καθημερινή εφημερίδα στις 28-02-2010, γιατί κατά την άποψή του δεν πρέπει να μάθουμε ποτέ τι έγινε στην οικονομία και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε?
Συμμετείχε στο opengov? Έκανε αίτηση? Δημοσιεύστε την να την δούμε!!
'Έτσι ανανεώνουμε το κράτος και το ΠΑΣΟΚ σύντροφε Ξυνίδη?
Με υβριστές του Προέδρου?
Με αυτούς που κάνουν αγώνα να μην μάθουμε ποτέ ποιοι φάγανε τα λεφτά του ελληνικού λαού?
Με υπέργηρους κολλητούς του τέως βασιλιά?
Ο κ. Στρατής Στρατήγης έγραψε «ο Θεός να βάλει το χέρι του», για τις επιλογές του Παπανδρέου..
Εμείς λέμε ο Θεός να βάλει το χέρι του για τις επιλογές σας όπως αυτή του κ. Στρατήγη..
Άιντε και περαστικά μας σύντροφοι..

 
Bookmark and Share