Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.......
2 ΜΑΙΟΥ 2010

Samos Copy Paste Blogspot

Γαργάλατα, γαργάλατα!!!


















Πολύ rock είναι αυτή η χώρα μας, πάρα πολύ!
Όπου και να κοιτάξεις η Ελλάδα σε τρελαίνει, και δεν σε τρελαίνει θετικά, αλλά σε στέλνει κατευθείαν στο ντιβάνι του θείου Sigmund, και έχουμε και οικονομική κρίση γαμώτο. Δεν λέτε πάλι καλά που υπάρχει και το διαδίκτυο και εκτονωνόμαστε ολίγων τι peacefully!;

Κοιτάς κεντροαριστερά (sic), βλέπεις μία κυβέρνηση σε νευρική κρίση, να μην μπορεί να συντονιστεί και να ψάχνει να βρει το βαθύ λαρύγγι που κρατά τα spread σηκωμένα.

Όμως ο πολιτικός σεξισμός δεν περιορίζεται εκεί, διαπερνά το πολιτικό μας σπέκτρουμ από άκρη σε άκρη, και όταν κοιτάξεις κεντροδεξιά, σκύβεις πιο χαμηλά, πιο χαμηλά και βρίσκεις τους περίφημους κύκλους δύο θηλυκών, της Ρηγίλλης και της Μπακογιάννη. Αυτοί οι κύκλοι που λέτε, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εγκαλούν η μία την άλλη.
Για το ΚΚΕ, και το ΠΑΜΕ, δεν το συζητάμε. Ο ερωτισμός, όπως και ο ουτοπισμός του, είναι και μόνιμος, και επαναστατικός.

Αχ, τρέμω να κοιτάξω πιο δεξιά, γιατί άμα κοιτάξω, θα συναντήσω τον λανθάνοντα ερωτισμό των βουλευτών του ΛΑΟΣ, από τον σεξολόγο Αποστολάτο, στον μπουμπούκο- σύζυγο της αισθησιακής Μανωλίδου, ο τρόπος με τον οποίο περιγράφουν αυτοί οι άνθρωποι το ρόλο των ξένων μυστικών υπηρεσιών, δεν μπορεί παρά να προκαλέσει εθνική, αλλά και σωματική παλιγγενεσία.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτoί εφαρμόζουν στην πράξη το τσιτάτο, ότι η ένταση τονώνει τη σχέση, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τη σχέση τους με το λαό.
Αυτά όμως που είναι τα πιο ερωτικά όλων, είναι τα spreads, μονίμως σηκωμένα και προκλητικά, μας απειλούν με οικονομική φαλοφοβία, αν υπάρχει ως τότε ο παρθενικός υμένα της Ελληνικής κοινωνίας, που μας ζητούν (sic) το Δ.Ν.Τ., η Ε.Ε. και τα λοιπά δαιμόνια των αγορών να διαρρήξουμε, αλλά εμείς τόσο παθιασμένα υπερασπιζόμαστε.

Ε λοιπόν, για να μην είμαι και εγώ εκτός του κλίματος πολιτικού και κοινωνικού σεξισμού, θέλω να αναφωνήσω, ως δηλωμένος λάτρης του γυναικείου στήθους, «Κι ήταν τα στήθια σου άσπρα σαν τα γάλατα και μού 'λεγες γαργάλατα-γαργάλατα!»

ΥΓ. Αυτό το τετράστιχο, το οποίο απεδόθη στον Γεώργιο- Αθανασιάδη Νόβα, του κληροδότησε το προσωνύμιο ο «Γαργάλατας», όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, δεν εμπνεύστηκε ποτέ αυτό το τετράστιχο, το οποίο του απέδωσε με σκωπτική διάθεση ο δημοσιογράφος Κώστας Σταματίου.

ΠΗΓΗ: Του Τριαντάφυλλου Καρατράντου http://www.mediasoup.gr/node/11836

Bookmark and Share

 
Bookmark and Share